’n Geméénschap beter gezegd: wie had kunnen dromen dat vanaf 1975 families en vrienden met elkaar in goeie harmonie het leven muziek zouden blijven inblazen? Niet alleen met carnaval, maar het hele jaar door blijft de dinsdagavond vrij om in het café elkaar op te zoeken, muziek te maken, leuke en originele festiviteiten te bedenken.

In al die jaren is de vaste kern gebleven, willen mensen graag in bestuur of muziekcommissie verantwoording dragen, dirigent zijn, zich aansluiten bij de Vriendenkring.

Ons gezelschap is uitgegroeid van zo’n vijftien tot veertig muzikanten, inclusief een niet weg te denken aantal Gastleden (die ook lid van een andere club zijn). Tusseneusenlippe is een deel van hun leven en hun gezin, we delen het geluk, de liefde, de gein maar gaan niet uit de weg voor de moeilijke dagen, het sjagrijn en het verdriet. We proberen ‘dit gevuul ‘uit te dragen (en uit te blazen) met onze vrolijke en gevarieerde muziek... gevraagd en soms bij verrassing... ongevraagd.

Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe : een van die Oeteldonkse meziekskes met een wèrrum hart veur ut rôôd-wit-geel !

 

TonVeur

 

Ton2

Optredens

zondag 5 november
Gen. Kwekfestijn
 
zaterdag 11 november
Opening Carnavalsseizoen
 
zaterdag 18 november
Kwekfestijn
 
zaterdag 25 november
Intocht Sint Biechten
 
zondag 7 januari
Nieuwjaarsconcert
 
tnloeteldonk Daar zijn we weerrrrr!! @Jeneverfeesten wat een weertje 😃🎺🎷🌞☀️ https://t.co/bZHQNULtZj
tnloeteldonk Vanavond repetitie, zaterdag mogen we weer naar @Jeneverfeesten 😃😃🎺🎷!!
tnloeteldonk RT @OC1882: Het Kwèkfestijn en PKKK komen weer thuis (in de Pleinzaal)! https://t.co/zkztuR0mGx https://t.co/AyR44vBi7L
tnloeteldonk Was weer kéi-gezellig bij Piet in #oisterwijk ! https://t.co/BEDMt6OZXJ
dagen tot carnaval