SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Waarschijnlijk is iedereen wel weer een beetje geland, na zo'n heerlijke carnaval. De was gedaan, de kiel buiten gehangen en het normale leven weer opgepakt. Misschien zelfs al wel gewerkt?

Het begon allemaal op zaterdag met de Kroegbaos zingt... Het was prachtig weer ontzettend druk en gezellig met als resultaat dan ook een prachtige opbrengst van € 5877,- voor de Stichting Veur Mekaor. De kroegbaozen hebben hun mooiste zangkunsten laten horen!

Zondag natuurlijk de intocht van de prins, wederom mooi zonnig weer. Nadat we de intocht hebben gelopen was het tijd voor de lunch. Soep en een broodje kroket enz. Even zitten.... en dan weer door met de kroegentocht.

Maandag eerst naar het OMA-event in de Muzerije. Daar hebben we een heel leuk en goed optreden neergezet. Dit bleek later het winnende optreden te zijn! 's Middags langs de kant de optocht bekeken met zijn allen en nog muziek gemaakt.

Op dinsdagmiddag hoorden we dat we de award hadden gewonnen. Deze werd uitgereikt in Hotel Centraal. De prijs is, buiten de eer uiteraard, dat we bij de begrafenis van Knillis in de binnenring mogen spelen.

Dinsdagavond kwamen we weer bij elkaar in de Spiegeltent op de Parade. Helaas al weer voor de laatste avond van carnaval 2015! Lekker kroegentocht gehouden en als laatste, klap op de vuurpijl, dus nog een optreden bij de begafenis van Knillis. Na dit "droeve" moment nog even naar LALALA voor een afzakkertje en een bedankje aan allen voor de fijne carnaval en dan op huis aan.

 

 .

Optredens

zondag 23 juni
Bierfestival Antwerpen