Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hierbij een bescheiden verslag hoe onze carnaval met TNL is geweest!

Uiteraard kan ik niet alles wat voorgevallen is benoemen. Lekkere muziek, groeten en zoenen aan vrienden en bekenden onderweg, lunches, snacks, borrreltjes, biertjes en gekke uitspraken, gebeurtenissen en optredens… te veel om op te noemen.

Maar bijvoorbeeld:

Op vrijdag een geweldige avond 55+ carnaval in TAP.

Zaterdag zonovergoten straten, volle kroegen èn geweldige zangkunsten van de kroegbaozen tijdens de Kroegbaos zingt… opbrengst € 7.000,-!

Zondag natuurlijk de intocht onder een stralend zonnetje en een bomvol Oeteldonk. Muziek maken bij het Open Hof in TAP en later bij Hotel Centraal.

Op maandagochtend een super optreden bij OMA Award. Die we hebben gewonnen! Maar ook op maandag koude harde wind (kracht ‘verrekus hard’) dus geen optocht. In plaats van de optocht een kroegentocht, laatste stop Azijnfabriek!

Dinsdag overdag in groepjes de stad in en ’s avonds met de hele groep weer muziek maken. Start in de Amadeirohuis en vervolgens langs de buitenpodia. De wind was hard en gemeen! Ook maar even binnen èn uit de wind muziek gemaakt in de Knillispoort. Daarna natuurlijk de begrafenis van Knillis (nieuwe stijl!!) en langzaam aan op huis aan.

Voor de foto’s van deze mooie dagen kun je natuurlijk ook op onze website terecht!

Optredens

zaterdag 30 oktober
Feestje Frank & Renate
 
zondag 07 november
Generale repetitie Kwekfestijn
 
zondag 14 november
Carnavalsstoet Tongeren
 
zaterdag 20 november
Kwekfestijn