SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

TNL deed dit jaar natuurlijk ook weer mee het dit Kwekfestijn. De tekst van het liedje voor dit jaar was samengesteld uit woorden, kreten, zinnen van TNL-ers. Er kwam namelijk een tijd geleden een vraag aan ons of we op wilde schrijven wat het thema 'Daor zit muziek in" bij ons losmaakt! Karel Coolegem maakte daar een mooie tekst van. Jan Vissers maakte het arrangement. Richard van Dooren nam de zang op zich.

Op 12 11 verzamelen bij Graven van Leuven en op tijd naar de tent. Uiteraard werden we op het podium weer begeleid door een aantal enthousiaste koorleden. Het was een kleurrijk en schitterend geheel.

 

Het Kwekfestijn werd dit jaar gehouden in een grote tent op de Parade. Het TAP was namelijk niet geheel toegankelijk voor de canrnavalsvierders. Instrumenten en je jas konden er wel in bewaring gegeven worden.  Gelukkig is de tent  groot genoeg voor alle clubkes en het publiek. Het is er gezelllig en alle clubkes spelen hun lied. De hele dag volle bak publiek, veel bier, nog meer bier, veel fris enz enz.

 

Voor ons is de einduitslag: de 45e plaats. Jammer volgend jaar gewoon weer opnieuw een lied bedenken en nieuwe kansen voor TNL!

 

Optredens

zondag 23 juni
Bierfestival Antwerpen