Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

We gaan deze zondag muziek maken in Krabbegat (Bergen op Zoom) 

TNL samen met Lopes te Voet, zo vullen we een bus met muzikanten!

Ondanks de stormvoorspellingen Ciara (code ...roodwitgeel) gaan we toch op weg. De weersomstandigheden worden goed in de gaten gehouden en als het te gevaarlijk wordt gaan we eerder naar huis is de afspraak. Dank aan onze chauffeur Stefan Lathouwers die ons veilig heen en weer heeft gereden. 

Gelukkig hebben we dat niet hoeven doen!

 

Rond 10.30 kwamen we aan in Steenbergen waar we ontvangen zijn bij Onze Steden. We hebben afzonderlijk van elkaar in verzorgingshuizen gespeeld. Het aanwezige publiek was enthousiast en genoot van de muziek en deed ook nog een polonaise. In beide huizen, ook Het Nieuwe ABG, werden we geweldig ontvangen met koffie en lekker gebak. 

Speciale lekkernijen zoals een soort bossche bol met groen, geel of wit glazuur of een 'platte tiet' een gebakje van bladerdeeg gevelud met bakkersroommet schorbbelaar erin en glazuur.

 

Als lunch kregen we ook nog goulashsoep en een kleine pizza! Wat zijn we verwend daar!

 

We hebben natuurlijk al wel gespeeld maar nog niet in de stad! Dus met onze gezellige begeleiders en gidsen, de stad in. 

'Ik ga nog even pinnen en langs huis" zei ze...... dat had ze beter niet kunnen doen, haha. We zijn (bijna) met zijn allen haar piepkleine huisje mee ingelopen en hebben daar ons nummer even afgespeeld en gezongen!

Het is nog erg stil in de stad. De reden is natuurlijk het onstuimige weer en de vraag om toch vooral binnen te blijven! We ontmoeten Lopes te Voet daar weer in De Bourgondiër. Fotomomentje met zijn allen!

 

Fijne sfeer, leuke mensen, lekker biertje en leuke muziek, wat wil je nog meer. Een kleine kroegentocht langs o.a Het Zwijnshoofd. We hebben afwisselend samen gespeeld met Lopes te Voet of ieder apart.

 

Rond 17.00 weer in Het Nieuwe ABG waar ons een geweldig 3-gangendiner te wachten stond. Tonijnhapje vooraf, daarna zalm, curry, pasta, salade en als toetje, crêpes met kersen. Drankje erbij. Geweldig goed verzorgd allemaal.

 

Dank aan Lopes te Voet die dit allemaal geregeld hebben.

 

Volgens mij willen we volgend jaar weer mee!?

Optredens

zondag 05 februari
Bergen op Zoom
 
zondag 12 februari
Maastricht Wieker Paraad
 
zondag 19 februari
carnavals zondag
 
maandag 20 februari
carnavals maandag
 
dinsdag 21 februari
carnavals dinsdag