SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De bus stond weer om 10.00 bij de Biechten klaar om ons allemaal weer mee naar Hasselt te nemen. na nog een stop in Vught en Best zijn we compleet voor deze dag.

 

Iedereen had er zin in want het zou ook nog eens een hele mooie zonnige dag worden en het was ook erg lang geleden dat we zoiets hebben gedaan. Een uitje met de bus met zijn allen!

Met de gebruikelijke ingrediënten voor de reis te weten een beetje kletsen, ekker meezing muziekske, en natuurlijk de onweerstaanbare snuupkes van onze veur. (spekkies, dropveters enz)

Onderweg nog een korte koffie en theepauze. Daarna komen we aan in Hasselt op het parkeerterrein. Daar staat het al behoorlijk vol met wagens met in allerlei uitdossingen gehulde clubs erbij. De wagens zijn volgeladen met snoep om uit te delen en met snoeiharde muziek natuurlijk. ;-)

 

Wij melden ons bij de grote tent en spelen daar een paar nummers. Daar krijgt Stany ook nog wat extra aandacht van ons. Hij kreeg mooie woorden en een Gekke Henkie bierpakketje omdat dit zijn laatste organisatie van de optocht is. Ton kreeg voor heel TNL een onderscheiding die in de prijzenkast een plaatsje krijgt

 

Wij zijn nummer 14 in de tocht en stappen dus vrij vooraan ertussen in. Het is nog steeds prachtig weer en warm. Er staan heel veel mensen langs de kant. De sfeer is goed bij ons en ook langs de kant.

'Ons moeder zeej nog deed het goed....ook met de nodige herhalingen.

 

Rond 16.30 waren we terug bij de grote tent en dronken we nog een drankje. Sommigen eten nog wat voor we weer naar de bus teruggaan. De terugreis ís goed en veilig verlopen met chauffeur Rob.

 

Weer veilig thuis rond 19.45 bij de Biechten. Het is een gezellige leuke dag geweest.

 

Optredens

vrijdag 26 april
Bruiloft Linda en Joris
 
zaterdag 18 mei
Lenteconcert