SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Met de bus al vroeg op pad. Volle bus, omdat we samen met Lopes Te Voet/Daktari Fanfari naar vestigingen van Tante Louise gaan in Krabbegat (Bergen op Zoom)

De bus brengt ons daar, TNL dus, naar onze eerste locatie. Daar zit iedereen al volop verkleed en met een Bergs muziekske al heerlijk mee te zingen. Wij zijn daarna aan de beurt. We spelen voor een enthousiast publiek. Ook hier natuurlijk een polonaise en er wordt lekker op de muziek meegedeind. Lekker kopje koffie of drankje voor ons na het optreden met stuk appelflap of sausijzenbroodje.

Daarna "lopestevoet" naar de volgende locatie. We zijn daar rond 12.00 uur. De bewoners gaan eerst eten... en wij ook. Een heerlijk broodje gezond en een kroketje en een drankje gaan er wel in.

Hier spelen we ook voor een superleuk publiek. Hier is ook iedereen in een feeststemming en doet goed mee. Ook een polonaise natuurlijk. Na nog een drankje op naar locatie 3 van Tante Louise (voor ons dan) De andere club is ook langs verschillende locaties gegaan.

Hier belanden we in een woonkamer van de vestiging. Omdat die niet zo heel groot is spelen we maar een beetje "voorzichtig". Hier ontmoeten we de prins van Krabbegat en spelen we natuurlijk nog een paar nummers.

Onze bezoekjes zitten erop.

Het was weer een erg dankbare taak om voor deze mensen te spelen.

 

We gaan nu de stad in voor een gezellige dweiltocht.

Op naar 't Zwijnshoofd. Een grote zaal waar op verschillende plaatsen muziek gemaakt wordt. Wij spelen daar nog de nodige nummers. Het is super gezellig daar. Goede sfeer. Heel veel gezinnen en veel kinderen op pad.

Daar komen we ook weer samen met Lopes Te Voet/Daktari Fanfari. Drinken er nog een ....of twee.

Dan op naar de bus naar ons adres voor het avondeten. Heerlijke kipsaté met rauwkost en frites.

Daarna allemaal voldaan in de bus naar huis.

Het was een hartstikke leuke dag.

Optredens

Geen evenementen