SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Op deze regenachtige zondagochtend vertrok de bus met chauffeur Rob richting Diest in België. In Vught nog even een tussenstop om wat muzikanten in laten stappen.

De weersvoorspellingen waren niet erg gunstig. Ze liepen uiteen van 90% tot de iets gunstigere 50% kans op regen in Diest! Iedereen was dan ook gewapend met zijn regenjack en pet.

 

De aankomst bij de hal De Amer was apart. We werden opgewacht door een enthousiast wuivende man midden op de weg. Hij wist waar we konden draaien en de bus neerzetten.

Instrumenten uitpakken en naar binnen. Daar waren al wat feestgangers aanwezig. De muziek stond wel op standje ´keihard´. We hebben 4 nummers geblazen, een biertje gedronken. We moesten daar nog even blijven omdat we pas rond 13.45 naar de opgestelde stoet gingen. We zouden als eerste in de stoet lopen pal voor de prinsenwagen. Dus vanaf de laatste wagen helemaal naar voren met muziek. Het waren de gebruikelijke wagens met veel snoep gevuld en met geluidsinstallaties.

 

Ondertussen regende het gewoon lekker door. Dan weer eens zachter en dan weer eens harder.

 

Onze voorzichtige verwachtingen van publiek langs de kant overtrof deze. Er waren veel bijna lege straten. Het was ook geen weer voor publiek. Er stonden wel de nodige kinderen (met ouders) met een tas of plastic zak die ze graag wilden vullen met snoepgoed.

In het centrum stond wat meer publiek. Ook stond daar Stanny (uit Hasselt) die even kwam kijken om ons te zien.

 

Onderweg nog bij een vriendelijke bewoner van Diest het toilet bezocht. Super bedankt.

In de Parklaan nog een privé concertje gegeven in ruil voor wat flesjes bier. We hadden inmiddels ook best dorst dus dat kwam goed uit. Nog dank daarvoor.

Rond 16.30 hadden we de hele route muziek gemaakt en gelopen. Terug bij de zaal nog wat gedronken en een hamburger gegeten. Toen weer in de bus naar huis. We waren rond 19.30 weer in 's-Hertogenbosch.

Optredens

vrijdag 26 april
Bruiloft Linda en Joris
 
zaterdag 18 mei
Lenteconcert