Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Wie komt onze gezellige club versterken?

 We zijn op zoek naar een vlotspelende alt-saxofoonspeler en een (beginnend) sousafoonblazer.

 

Bij interesse? Bel 06 460 854 71.

 

Sousafoon

 

alt sax

 

 

Dinsdag 28 september

 

DVD presentatie van ons vierenveertig jarig bestaan!

 

Het lijkt alweer lang geleden en wat deden we ook al weer toen? Gelukkig biedt de DVD uitkomst.

 

Daarin de aanzet, de opzet én een uitgebreid muzikaal verslag van de feestelijkheden en het concert dat we met medewerking van een aantal oeteldonkse zangers/gasten hebben gegeven in de Azijnfabriek.

 

Vier keer feest voor 44 jaar TNLers.

De receptie bij de Veur in de tuin, de kroegentocht door de stad met uitreiking van het boek 'We hebben Tusseneusenlippe wat te VIEREN', en ons etentje bij LALALA, en het concert in de Azijnfabriek.

 

Deze avond, 28 september, begon met een halve repetitie. We hebben gewerkt aan het nieuwe kweknummer. Het viel niet tegen hoe dat al na een aantal keren oefenen klonk. Petje af voor Simone, Koen voor het idee en Bryan voor het arrangement.

 

Ondertussen kwamen al wat genodigden binnen. Na de pauze een kort woordje van de Veur waarna de DVD gestart werd. We kregen een korte samenvatting te zien.

 

Daarna met een borrel en bittterballen nog gezellig napraten.

TNL is “verwerkingsverantwoordelijke” in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). TNL verwerkt persoonsgegevens van haar leden, donateurs en andere relaties slechts voor zover die door de betrokkene aan TNL zijn verstrekt en voor zover nodig ter uitvoering van haar activiteiten als (carnavals-) vereniging, met inachtneming van de privacyrechten van de betrokkene.
Het is zowel TNL zelf als haar individuele leden verboden persoonsgegevens voor andere doeleinden te gebruiken dan waarvoor zij verstrekt zijn.

Voor vragen over uw rechten onder de AVG kunt u zich wenden tot een van de bestuursleden.

Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe uit Den Bosch (Oeteldonk) is op zoek naar een krachtige bassist. 

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.30 tot 22.30 (september-juni) en treden gemiddeld 1x per maand op door het jaar heen. Daarnaast spelen we natuurlijk alle dagen tijdens de carnaval.

Ben jij de enthousiaste bassist die wij zoeken, aarzel vooral niet en neem contact met ons op! We nodigen je dan graag uit om op een dinsdagavond eens langs te komen bij onze repetitie!

Optredens

zondag 05 februari
Bergen op Zoom
 
zondag 12 februari
Maastricht Wieker Paraad
 
zondag 19 februari
carnavals zondag
 
maandag 20 februari
carnavals maandag
 
dinsdag 21 februari
carnavals dinsdag