Sponsorkliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Carnavalsgemeenschap Tusseneusenlippe is ontstaan ergens in maart 1975.
Enkele leden van de familie Van Lierop en hun vrienden vonden het een leuk idee om gedurende het carnaval zelf decibellen te gaan ontwikkelen in plaats van achter de muziek aan te lopen. Er werden wat tweedehands instrumenten aangeschaft waarna er verwoede pogingen werden verricht om een carnavalssingletje op de pick-up bij te houden.


Onder een kakefonie aan geluiden werden onze eerste "optredens" gelanceerd. We speelden hier en daar zomaar even "tusseneusenlippedeur", wat ons ook meteen het idee voor een clubnaam opleverde.

 

img150
img151
img152
img153
img154
img155
img156
img157

 

Onze eerste echte dirigent was Ben van Wijk, die ons op de noodzaak wees van het leren lezen van het notenschrift. Na een korte periode onder leiding van Nees van den Dungen te hebben gespeeld, werd Wil Koks aangetrokken, die onze muziek in de loop van de jaren naar een wat hoger plan tilde. Nadat Wil het na ruim 25 jaar dirigeren welletjes vond, heeft Egbert van Rossum gedurende enige jaren het stokje van Wil overgenomen. Vanaf 2018 is Bryan Verèl onze jonge, enthousiaste dirigent. Met veel passie en positief kritische blik weet hij ons muzikaal opnieuw uit te dagen.

Het resultaat is uiteindelijk een club van zo’n 40 leden met behoorlijk wat optredens per jaar in binnen- en buitenland, diverse cd's en een cd/dvd die er mogen zijn en een vrienden-/donateurskring van zo’n honderd mensen.
Het 11- 22- 33-jarig en 44- jarig bestaan zijn uitbundig gevierd met familie en onze vele vrienden.

De laatste paar jaar hebben jonge, enthousiaste muzikanten zich aan de bestaande groep TNL-muzikanten toegevoegd, waardoor het voortbestaan van TNL is verzekerd en we via de ingeslagen weg ‘tusseneusenlippedeur’ op pad kunnen naar het 55- jarig bestaan!

 

Optredens

zondag 8 november
Generale Kwekfestijn
 
zaterdag 21 november
Kwekfestijn
 
zondag 10 januari
Nieuwjaarsconcert
 
tnloeteldonk @nielskalkman Dat proberen wij al sinds 1975 😜! https://t.co/6oFuEC5pHf
tnloeteldonk RT @daan_vanlierop: Tumblin' Triad release eerste single Black Car https://t.co/KA3VMJYmCt via @KLANKGAT
tnloeteldonk Tusseneusenlippe - Op Mun Kop, Binnenstebuite https://t.co/L4pcqmLpBZ #kwek19 #kwekfestijn
dagen tot carnaval