SponsorKliks

Sponsor TNL door via sponsorkliks uw internet aankopen te doen.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Toen we in 1975 als Tusseneusenlippe begonnen, ontvingen we al veel positieve geluiden uit onze directe omgeving: familieleden en vrienden vonden het hartstikke leuk wat we deden en volgden onze verrichtingen op de voet. Met andere woorden: ze zagen wel muziek in dit clubje zitten! Dit is eigenlijk altijd zo gebleven.

 

Om onze “vaste aanhang” een wat officiëlere status te geven, hebben we onze vrienden de mogelijkheid geboden, donateur van TNL te worden. Daarbij krijgen ze:

  • - een gele TNL sjaal met logo, zodat ze voor iedereen te herkennen zijn als “TNL-er”.
  • - een 'zegelspaorkaort' en eind van het jaar een nieuw jaarzegeltje om op de kaart te plakken. De volle spaarkaart kan bij de Nieuwjaarsreceptie worden verzilverd.

 

In de loop van de jaren hebben we al heel wat leuke activiteiten samen meegemaakt: Optredens in België (bijv. Hasselt en Maasmechelen) en Duitsland (Mayschoss, Zeltingen-Rachtig en Oberemmel).

Bij de presentatie van onze cd’s (zie cd-pagina) waren vele donateurs aanwezig om een eerste exemplaar in bezit te krijgen. Ook de inmiddels traditioneel gehouden nieuwjaarsconcerten, worden elk jaar druk bezocht door onze vriendenkring.

 

Hieruit blijkt, dat TNL geen op zichzelf staand clubje is, maar een muzikantengroep die door veel vrienden gedragen wordt!

Wie belangstelling heeft voor deelname aan onze vriendenkring, kan een emailtje met adresgegevens sturen naar onze p.r.-man Koen van Lierop (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor slechts € 15 per jaar hoor je al bij de Vriendenclub van T.N.L.

 

Optredens

Geen evenementen